Virksomhedens grundlag

Sølager Værksted er en § 103 virksomhed med et holistisk livssyn. Her vægtes den enkeltes individuelle ressourcer og et positivt arbejdsmiljø.

Blomster

Drift af virksomhed i henhold til § 103.

Sølagers Værksted ønsker at anlægge et holistisk livssyn på, hvordan vi driver Sølager Værksted som en virksomhed. Her arbejder vi for at drive en virksomhed, der tager udgangspunkt i individuelle ressourcer og et positivt arbejdsmiljø for medarbejder og elever.

På Sølager Værksted har vi fokus på oplæring, træning og udførelse af arbejdsopgaver.

Værkstederne arbejder for åbenhed og samarbejde i forhold til vores lokalsamfund.

Sølager Værksteds beliggenhed

Sølager Værksted er beliggende i et unik og smukt kulturlandskab. Området består af fredet skov, Isefjord, marker og sø. I mere end 6000 år har der levet, boet og arbejdet mennesker på stedet.

Vi ser virksomheden Sølager Værksted som en helhed bestående af mange arbejdsmuligheder. Herunder en høj grad af faglige kombinationstilbud, som er en væsentlig del af værkstedernes helhedsbillede. Her indgår de forskellige produkter, der produceres i "Det Blå Hus", Smedjen, Snedkeriet, Gartneriet, Naturværkstedet og i Landbruget.

Sølager Værksted har endvidere et godt samarbejde med regionen, hvor værkstederne har ansat medarbejdere i Køkkenet og Vedligeholdelsen.

Sidst opdateret 29. september 2017